God fortsättning

God fortsättning på det nya året! Jag hoppas att ni njuter av jullovet, vilar, har kul och mår gott! När vårterminen startar kommer ni tillbaka med nya krafter.
 
Välkommen den 9 januari, vi går vanlig skoldag d.v.s. 8.10 - 14.30. Det skall bli roligt att ses igen!
 
Hälsningar Cecilia

Kommentarer:

1 jossan:

hej cecilia!!!!!
vad har du gjort under lovet då, jag har varit med kompisar och bakat muffins och massa sådant va, rakt på sak jag undrar om jag har blivit bättre på att skriva typ kommatecken och punkt å sådant?
tacksam för svar :)

Svar: Hej Josefin! Vad roligt att du skriver en kommentar på bloggen! På lovet har jag vilat mycket, varit med min familj, gått på bio, läst böcker och bara haft det bra.

Jag tycker att din stavning är väldigt bra, det brukar vara svårt med dubbelteckning men det fixar du galant. Jättebra att du sätter ut frågetecken efter din fråga på slutet, men om du tittar noga så ser du att du har skrivit en fråga till - där ska också vara ett frågetecken. Titta också som du ser några ställen där du ska börja med stor bokstav, du kan visa mig vad du får syn på imorgon.

Vi ses!
Cecilia Bergentz

2 jossan:

jo en till sak jag har haft ett roligt lov, just nu den 7/1 ,2013 (måste ange datum) är jag hos min mormor och morfar och ska sova där ha en trevlig fortsatt dag(:

Svar: Hej igen!

Ja, men det låter väl trevligt. Idag den 8/1-13 sitter jag i klassrummet och planerar inför morgondagen. Jag har möblerat om, fyllt på med nya pennor, sudd o.s.v. Hälsningar Cecilia
Cecilia Bergentz

Kommentera här: