Skolavslutning 140611

Tack alla för en fantastiskt fin skolavslutning i Tillinge kyrka och ett STORT TACK för fina blommor och presenter. 
 
 
 Många fotografier togs som vanligt och nedan ser ni dessa!
 
I väntan på att få gå in i kyrkan:
 
Fanbärarna förbereder sig:
 
Så är det dags:
 
På plats i kyrkan:
 
Skönsång av årskurs 4:
 
Rektor håller tal till alla elever, föräldrar och all personal. Hon berättar om året som har varit och om allt kul och spännande som skall komma: 
 
Vacker sång av Nora:
 
Skoltidningens redaktion, där vår egen Felicia har deltagit, uppmärksammas:
 
Våra fina fanbärare
Josefin...
 
... och Anton:
 
Kören sjunger stämsång:
 
... och årskurs 5 sjunger skönsång:
 
Efter avslutningen inne i kyrkan samlades vi utanför för att önska varandra en riktigt skön sommar. Här är hela gänget :)
Foto: Cecilia Bergentz
 
Till sist vill jag skicka en extra hälsning till våra klasskamrater som sa hej då idag för att gå vidare till annan skola: Nellie, Anton, Felicia och Tilde jag önskar er allt gott och all lycka i era fortsatta studier. Ni kommer att bli en enorm tillgång för de nya klasskamrater och lärare som ni möter och vi kommer att sakna er alla mycket.
 
Stor kram till hela klassen, ha nu en riktigt skön sommar så ses vi igen i höst :)
 
Hälsningar Cecilia
 
P.S: glöm inte att titta in här på bloggen ibland, den kommer att uppdateras kontinuerligt med sådant som jag inte har hunnit lägga ut tidigare. D.S.
 
 
 
 
Instagram

Trailer för filmen "Sommaren är här!"

Nu har vi (några från klassen) gjort en Trailer som snart kommer bli en film. Trailern har tagit tid men alla är nöjda över resultatet!
 
Dem som är med i filmen i huvudrollerna är Nellie som spelar den musikälskande tjejen Klara, Jonathan spelar rollen som den roliga killen Kjälle, Anton spelar rollen som den sportiga Osckar, Felicia spelar rollen som Sofia, en Musikant som älskar att spela t.ex. gitarr, Viktor P spelar rollen som en hippie vid namn Harald, Lydia spelar rollen som en hejaklacksledare vid namn Saga, Josefin eller Jossan spelar rollen som en i hejarklacken som alltid följer efter "Saga" hennes namn är Agnes, Tilde spelar rollen som en i Hejaklacken hon följer också efter "Saga" vart hon än går!
 
Vi bakom kameran är: Nora L, Elsa P och Tindra A. Hoppas ni gillar trailern lika mycket som vi gör! /Nora Lööw
 
Instagram