Semester

Nu ska ni få höra: vi har åkt båt! En stor, stor färja tog de oss ombord på. Vi fick sitta i egen salong... djursalongen. Där satt mest hundar, många var väldigt mycket större än oss, men så fanns det ett eller annat marsvin och någon hamster. Vi reste i djursalongen tillsammans med familjen och Vera, Vera är familjens marsvin. Odjuret är hemma, lite synd, vi har ju just blivit vänner.
 
Här är några bilder från resan:
 
 
Här är vi innan vi åker! Vi trodde att vi skulle behöva åka i bur men det visade sig att Vera skulle resa i den. För oss räcker det visst med att resa i koppel, kan ni fatta... koppel, på oss!
 
 
För att komma till färjan var vi tvugna att åka bil först. Vi fick hänga i ett handskfack, vi behövde inte trängas med några handskar dock!
 
 
När vi kom till färjan fick vi den här skylten att lägga i framrutan, gissa om vi kände oss märkvärdiga. Alla såg att vi satt i bilen och vi fick åka i en speciell kö.
 
 
Här ser ni oss igen, snygga va!
 
 
Instagram

Aktivitet i grått väder

Har du inget att göra idag? Klicka dig vidare till den här sidan!
 
http://www.scribd.com/doc/132407325/Gngertabellen-p-5-Veckor1pdf-121211075144-Phpapp02
 
Lycka till!
 
 
Instagram

Odjuret

De första dagarna av vår vistelse här hos familjen var ganska obehagliga då vi trodde att det även bodde ett odjur här. Vi såg vissa mystiska spår... ja, vi var lite som detektiver faktiskt, såg vita och gråa hår... matskålar (med ganska gott innehåll)... små bollar på golvet osv. Väldigt obehaglig känsla att bara se allt detta men inte veta vad det kom ifrån. Familjen däremot, kunde vi märka blev lite konstiga ibland, de pratade nästan bebisspråk och de har verkligen ingen bebis här i huset, det är vi alldeles säkra på. Nej, nu ska ni få höra vad det egentligen är frågan om...
 
 
 
I morse när vi satt och putsade oss fick vi syn på något i ögonvrån, något lurvigt som rörde på sig, gissa om vi blev rädda! 
 
 
Vi förstod genast vad det var frågan om: det var Odjuret som kom!
 
 
När det inte ens lade märke till oss utan reste sig upp för att gå insåg vi att det nog inte var ute efter oss. Vi satt kvar för att se vad som skulle hända.
 
 
... och titta, det slog sig ner bredvid oss. Verkade ganska oberörd och ointresserad, såg inte alls särskilt farlig ut. 
 
 
Putsade sig fin precis som vi...
 
 
Var lika mjuk som jag...
 
 
Vi har fått en vän... han är visst en katt och är långt ifrån ett odjur, han heter Robinson!
 
 
 
Instagram